ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Έχετε απορίες; Είμαστε εδώ για να τις καλύψουμε. Διαβάστε παρακάτω τις πιο συχνές ερωτήσεις και αν δεν βρείτε αυτό που ψάχνετε καλέστε μας στο 11311 με χρέωση 1 αστική μονάδα. Είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Η Νοσοκόμα στο Σπίτι λειτουργεί ακολουθώντας τις προδιαγραφές του νόμου, με νόμιμο προσωπικό και όχι προσωρινούς συνεργάτες. Η εταιρεία προσφέρει ένα πλήρως επανδρωμένο τηλεφωνικό κέντρο για να μπορέσει να σας καλύψει οποιαδήποτε απορία ή ανάγκη, 365 ημέρες τον χρόνο, Σαββατοκύριακα και αργίες. Είναι η εγγύηση ότι θα είναι δίπλα σας πάντα μια νοσηλεύτρια και ένας γιατρός με ένα σας μόνο τηλεφώνημα.

Η εταιρεία Νοσοκόμα Στο Σπίτι είναι η μόνη εταιρεία ιατρονοσηλευτικών υπηρεσιών κατοίκον, που από την πρώτη μέρα λειτουργίας της το 1993 εκδίδει αποδείξεις. Με το πέρας της παροχής της υπηρεσίας και εντός 10 ημερών, η εταιρεία θα σας αποστείλει ταχυδρομικά φάκελο με την απόδειξη και την κάρτα του δικαιώματος εξυπηρέτησης. Τα παραστατικά της εταιρείας δεν έχουν ΦΠΑ ακόμα και σήμερα και εκπίπτουν από την φορολογική δήλωση.

Όχι, η κάθε παροχή είναι διαφορετική και ξεχωριστή οπότε έχει και το δικό της τίμημα.

Η Νοσοκόμα στο Σπίτι επιλέγει μόνο άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό. Έτσι οι νοσηλεύτριές μας διαθέτουν 4ετή φοίτηση, άδεια ασκήσεως επαγγέλματος αλλά και την προσωπική εκπαίδευση που προσφέρει η εταιρεία για να αντεπεξέρχονται σε όλα τα φάρμακα και τις υπηρεσίες με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο.

Φυσικά και γνωρίζει η Νοσηλεύτρια πως θα γίνει η διάλυση του φαρμάκου, πόσες μονάδες θα χορηγηθούν και πώς θα γίνει όλη η διαδικασία. Οι νοσηλεύτριες της εταιρείας εκπαιδεύονται ειδικά για να μπορούν να καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας και να σας δώσουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και άγχους, είναι πλήρως καταρτισμένες.

Βεβαίως και αναλαμβάνουμε. Η εταιρεία Νοσοκόμα στο Σπίτι διαθέτει εξειδικευμένο εξοπλισμό ώστε με τον κατάλληλο χειρισμό της νοσηλεύτριας να υπάρχουν γρηγορότερα και καλύτερα αποτελέσματα.

Το τηλεφωνικό κέντρο της Νοσοκόμα στο Σπίτι λειτουργεί 7:30 το πρωί με 11:30 το βράδυ και εξυπηρετεί από της 7:30 έως 12:00 το βράδυ. Έτσι μπορεί και καλύπτει ακόμη και την χορήγηση αντιβίωσης ανά 8 ώρες ή άλλο φάρμακο. Σε τέτοιου είδους έκτακτες περιπτώσεις θα πρέπει να μεταβείτε στο εφημερεύον νοσοκομείο.