ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Η εταιρεία επαγγελματιών του χώρου της υγείας που εδώ και 25 χρόνια φροντίζει χιλιάδες οικογένειες με την παροχή των ιατρονοσηλευτικών της υπηρεσιών κατ’οίκον.

1993 >>>
Το όραμα για παροχή ποιοτικών ιατρονοσηλευτικών υπηρεσίων σε οικείο περιβάλλον για κάθε ασθενή – το ίδιο του το σπίτι, κάνει την αρχή του.

Σήμερα  >>>
Η εταιρεία έχει μετατραπεί σε μια εδραιωμένη παρουσία με όνομα, υπογραφή, υπερσύγχρονο εξοπλισμό και προσωπικά αυτοκίνητα μεταφοράς.
Δρώντας πλήρως ανεξάρτητα, ολόκληρο το επιτελείο δε σταματά να βελτιώνεται, να εκσυγχρονίζει τις μεθόδους του και να καλύπτει κάθε έκτακτο και μη περιστατικό που δε χρίζει εισαγωγής σε νοσοκομείο.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

Κάθε μέλος της εταιρείας μας (γιατροί, νοσηλευτές, τραυματιοφορείς, γραμματείς), είναι άψογοι επαγγελματίες του είδους τους για την άριστη εξυπηρέτηση σας.

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗ

Πιστεύουμε στη συνεχή βελτίωση και προσπαθούμε να είμαστε πάντοτε ενεργοί και σύμφωνοι με τις τελευταίες ιατρικές εξελίξεις.

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Η υγεία δεν σηκώνει αναβολές. Είμαστε εκεί όποτε μας χρειάζεστε για να στηρίξουμε εσάς και την οικογένειά σας σε κάθε σας ανάγκη.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Αξίζετε το καλύτερο και είμαστε εδώ για να σας το προσφέρουμε. Με τις πιο καινοτόμες ιδέες και λύσεις θα νιώθετε πάντα σίγουροι για την επιλογή σας.

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

Τη γνώση και την εμπειρία έρχονται να συμπληρώσουν ο σύγχρονος εξοπλισμός και τα μηχανήματα για τo καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ

Πάνω απ’όλα είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που αγαπάει αυτό που κάνει και φροντίζει πάντα να βρίσκει λύσεις στις ανάγκες σας.

Πάντα χαιρόμαστε όταν βρίσκουμε άτομα που μοιράζονται το πάθος και τις αξίες μας!

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ