ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

Στοχεύοντας πάντα στην πρωτοπορία και την ποιοτικότερη παροχή υπηρεσιών σε προσιτή τιμή για κάθε οικογένεια, το «Νοσοκόμα στο Σπίτι» σας προσφέρει το Ιατρονοσηλευτικό Δικαίωμα Εξυπηρέτησης.

Είναι το επίσημο δικαίωμα σας να καλείτε 365 μέρες το χρόνο, από τις 7:30 μέχρι 23:30 το 11311 για περισσότερες από 24 υπηρεσίες. Με μια σας κλήση, οι εξειδικευμένοι νοσηλευτές και σε αναγκαίες περιπτώσεις οι οικογενειακοί γιατροί, έρχονται στον χώρο σας καλύπτοντας όλες τις περιπτώσεις της πρωτοβάθμιας ιατρονοσηλευτικής περίθαλψης για εσάς και όλα τα μέλη της οικογένειας σας.

Πως μπορώ να αποκτήσω το Δικαίωμα Εξυπηρέτησης;

Για να αποκτήσετε το Δικαίωμα Εξυπηρέτησης το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να υπογράψετε μια σύμβαση με το Νοσοκόμα στο Σπίτι η οποία αναγράφει ξεκάθαρα τα δικαιώματα και τις υπηρεσίες στις οποίες έχετε κάλυψη εσείς ή και τα μέλη της οικογένειά σας. Για περισσότερα καλέστε στο 11311.

Πως να διαλέξω το κατάλληλο Δικαίωμα Εξυπηρέτησης;

Η ομάδα μας φροντίζει να σας καλύπτει σε όποια οικογενειακή κατάσταση και αν βρίσκεστε. Είτε είστε μόνος-η και έχετε ανάγκη απο ποιοτική πρωτοβάθμια φροντίδα, είτε έχετε οικογένεια αλλά και γονείς ή παππούδες που φροντίζετε ο ίδιος-α, σας προσφέρουμε ευέλικτες επιλογές. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε Ατομικό, Οικογενειακό και Υπεροικογενειακό πακέτο.

Πόσο κοστίζει το Δικαίωμα Εξυπηρέτησης;

Χάρη στην επίσημη συνεργασία της εταιρείας με την Εθνική Τράπεζα Ελλάδας, οι κάτοχοι λογαριασμού στην τράπεζα μπορούν να αποκτήσουν το Δικαίωμα Εξυπηρέτησης σε προνομιακές τιμές και να το αποπληρώσουν σε μηνιαίες δόσεις. Για λεπτομέρειες καλέστε μας στο 11311, με χρέωση 1 αστική μονάδα, για να σας ενημερώσουμε προσωπικά για το Δικαίωμα Εξυπηρέτησης που σας ενδιαφέρει.

Επιλέξτε το Δικαίωμα Εξυπηρέτησης που ταιριάζει στις ανάγκες σας

Επιλέξτε σήμερα το Δικαίωμα Εξυπηρέτησης που χρειάζεστε και αισθανθείτε την ασφάλεια και την ποιότητα εξυπηρέτησης της εταιρείας Νοσοκόμα στο Σπίτι.