Παρακαλώ περιμένετε...Το υπεύθυνο δίκτυο στο χώρο της υγείας

Με σταθερό σύμμαχο την μακροχρόνια εμπειρία και εξειδίκευση, η Νοσοκόμα στο Σπίτι είναι πρεσβευτής της καινοτομίας στην πρωτοβάθμια ιατρονοσηκελυτική περίθαλψη κατοίκον.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1993 και αποτελεί την πρώτη εταιρεία παγκοσμίως που παρέχει υπηρεσίες πρωτοβάθμιας ιατρονοσηλευτικής περίθαλψης κατοίκον. Μέσα σε μόλις 10 χρόνια, η πρωτοπόρα ιδέα κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών και καλλιέργησε έδαφος για να εξαπλωθεί σε νέο χώρο με ανανεωμένο εξοπλισμό, περισσότερες υπηρεσίες και προσεκτικά διαλεγμένο προσωπικό. Μετρώντας πλέον περισσότερα από 25 χρόνια στο χώρο της υγείας, η Νοσοκόμα στο Σπίτι απογειώνει τις υπηρεσίες της προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις στις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών της, με απόλυτη ασφάλεια και προσιτές τιμές.

Προσφέροντας υπηρεσίες πρωτοβάθμιας ιατρονοσηλευτικής περίθαλψης κατοίκον, το στρατηγικά σχεδιασμένο και ολοκληρωμένο concept της καθώς και η άκρως καινοτόμα προσέγγισή της, έχει πείσει για την ποιότητά της όχι μόνο τους πολίτες αλλά και διακεκριμένες επιχειρήσεις απο διάφορους κλάδους. Έτσι σήμερα η εταιρία συνεργάζεται ενδεικτικά με την ΔΕΘ HELEXPO, στην οποία και στεγάζεται, με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, με την Εθνική Τράπεζα Ελλάδος καθώς και άλλες αξιοσημείωτες επιχειρήσεις.

Έχοντας πλέον αποδείξει ότι αποτελεί μια αξιόπιστη επιχειρηματική ιδέα, η Νοσοκόμα στο Σπίτι, δίνει το έναυσμα για την ανάπτυξη ενός υπεύθυνου δικτύου στο χώρο της υγείας που χαρακτηρίζεται από απόλυτα ικανοποιημένες και αμοιβαία κερδοφόρες μακροχρόνιες συνεργασίες.

Νοσοκόμα στο Σπίτι Franchise…Γιατί;

KAINOTOMIA >
Το Νοσοκόμα στο σπίτι ιδρύθηκε και λειτουργεί με τα πλέον καινοτόμα πρότυπα, απο την ιδέα, μέχρι τον τρόπο λειτουργίας, την τεχνογνωσία, τον εξοπλισμό αλλά και τις υπηρεσίες της. Μπαίνοντας στο δίκτυό της, κάθε manager εξασφαλίζει τη συνεργασία με μια εταιρεία που ποτέ δεν επαναπαύεται, συνεχώς εξελίσσεται και αναπτύσσει νέες ιδέες στην ελκυστική ιατρική αγορά.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ>
Με την ένταξη στο δίκτυο της Νοσοκόμα στο σπίτι, οι συνεργάτες δραστηριοποιούνται σε μια δυναμικά αναπτυσσόμενη αγορά και αποκτούν πρόσβαση σε ένα υπεύθυνο δίκτυο franchise, με πάνω από 25 χρόνια πρακτικής εμπειρίας στην παροχή πρωτοβάθμιας ιατρικής περίθαλψης στο σπίτι, αναγκαίες σε πολλαπλά κοινά (άτομα 3ης ηλικίας, βρέφη, οικογένειες, ευαίσθητες ομάδες πληθυσμού κ.λπ).

ΙΣΧΥΡΟ BRAND NAME >
Όλα αυτά τα χρόνια, με υπευθυνότητα και αγάπη προς τον συνάνθρωπο, η Νοσοκόμα στο σπίτι έχει κερδίσει την προτίμηση όλων όσων έχουν ανάγκη τις υπηρεσίες της. Έτσι εδώ και 25 περίπου χρόνια το όνομά της είναι πρώτο όταν μιλάμε για πρωτοβάθμια ιατρονοσηλευτική φροντίδα βοηθώντας τη να χτίσει ένα γερό brand που αντιπροσωπεύει την εμπιστοσύνη, τη σιγουριά και την ασφάλεια με την υπογραφή των ίδιων των πολιτών.

ΔΥΝΑΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ >
Η ιδέα και η ανάγκη για τις υπηρεσίες του Νοσοκόμα στο Σπίτι έχει αναγνωριστεί από μια σειρά επιτυχημένων εταιρειών. Μεγάλα επιχειρηματικά ονόματα επιλέγουν την Νοσοκόμα στο Σπίτι για την διεξαγωγή διαφόρων εκθέσεων, εκδηλώσεων, αγώνων αλλά και τη γενικότερη παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στους υπαλλήλους και τα μέλη τους. Τέτοια παραδείγματα αποτελούν η ΔΕΘ HELEXPO, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, η Εθνική Τράπεζα Ελλάδος κλπ.

ΕΥΡΟΣ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ >
H Νοσοκόμα στο σπίτι απευθύνεται και παρέχει υπηρεσίες σε όλες τις ηλικιακές ομάδες από βρέφη μέχρι και άτομα τρίτης ηλικίας. Αναλαμβάνει τη φροντίδα ατόμων που ανήκουν σε ευαίσθητες ομάδες πληθυσμού, όπως είναι οι Διαβητικοί, οι Νεφροπαθείς, οι Καρδιοπαθείς, Άτομα με Κινητικά Προβλήματα αλλά και σε άτομα που απλά δεν έχουν χρόνο να προβούν σε τυπικές και προληπτικές εξετάσεις, όπως για παράδειγμα τη λήψη αίματος προς ανάλυση, πηγαίνοντας οι ίδιοι στον δικό τους χώρο.

Η επιχειρηματική πρόταση του Νοσοκόμα στο Σπίτι, έχει σχεδιαστεί με τέτοιον τρόπο για τους ενδιαφερόμενους ώστε να καλύπτει τις ανάγκες και των έμπειρων επενδυτών – manager αλλά και ατόμων με αντίστοιχες σπουδές και εμπειρία στον κλάδο. Ενδεικτικά:


Ενδιαφέρεσαι να γίνεις μέλος σε καινοτόμο και επιτυχημένο Franchise;

ΕΠΙΛΕΞΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

logo-new

H Ν.1 επιλογή σας για ιατρονοσηλευτική φροντίδα κατοίκον. Εποφελειθείται απο την μακροχρόνια εμπειρία, το άρτια εκπαιδευμένα ιατρικό προσωπικό, τον καινοτόμο εξοπλισμό και την ποιότητα των 25+ υπηρεσιών μας.

Copyright Νοσοκόμα Στο Σπίτι. All rights reserved.