Παρακαλώ περιμένετε...Η ΟΜΑΔΑ

Η ομάδα του «Νοσοκόμα στο Σπίτι» αποτελείται από ανθρώπους κάθε ειδικότητας του τομέα της υγείας. Από γιατρούς, νοσηλευτές, τραυματιοφορείς και εθελοντές, μέχρι και εξειδικευμένους γραμματείς, όλο το επιτελείο είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει 365 μέρες το χρόνο, από τις 7:30 μέχρι 23:30 με περισσότερες από 25 υπηρεσίες.
Πιστεύουμε στο δικαίωμα κάθε ανθρώπου στην ποιοτική ιατρονοσηλευτική φροντίδα και έτσι κάθε μέλος της ομάδας λειτουργεί με απόλυτη συνέπεια, αγάπη και αφοσίωση απέναντι στις ανάγκες σας.

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

Η εταιρεία του Νοσοκόμα στο Σπίτι αποτελείται από επαγγελματίες κάθε ειδικότητας του τομέα της υγείας. Γιατροί, νοσηλεύτριες, τραυματιοφορείς και εξειδικευμένοι γραμματείς, όλο το επιτελείο είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει 365 μέρες το χρόνο, από τις 7:30 μέχρι 23:30 με περισσότερες από 25 υπηρεσίες.
Πιστεύουμε στο δικαίωμα κάθε ανθρώπου στην ποιοτική ιατρονοσηλευτική φροντίδα και έτσι κάθε μέλος της εταιρείας μας λειτουργεί με απόλυτη συνέπεια, αγάπη και αφοσίωση απέναντι στις ανάγκες σας.


We are always looking for good and talented people

JOIN OUR TEAM

logo-new

H Ν.1 επιλογή σας για ιατρονοσηλευτική φροντίδα κατοίκον. Εποφελειθείται απο την μακροχρόνια εμπειρία, το άρτια εκπαιδευμένα ιατρικό προσωπικό, τον καινοτόμο εξοπλισμό και την ποιότητα των 25+ υπηρεσιών μας.

Copyright Νοσοκόμα Στο Σπίτι. All rights reserved.