Παρακαλώ περιμένετε...ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Το «Νοσοκόμα στο Σπίτι» θέλει για εσάς μόνο το καλύτερο και φροντίζει να σας το προσφέρει. Έτσι επιλέγει να έχει δίπλα της μόνο συνεργάτες που παλεύουν για τον ίδιο σκοπό. Επενδύουμε σε μακροχρόνιους δεσμούς με υπεύθυνους συνεργάτες, επαγγελματίες του είδους τους που έχουν επίκεντρο τις ανάγκες σας, όπως και εμείς.

Σήμερα η εταιρεία μας παρέχει τις υπηρεσίες της σε καταξιωμένους συνεργάτες μεταξύ άλλων την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (Δ.Ε.Θ), την ΚΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και την Εθνική Τράπεζα Ελλάδος.

ΔΕΘ HELEXPO


Μια από τις πρώτες, και όπως αποδείχτηκε από τις πιο μακροχρόνιες (από το 2018), συνεργασίες μας ήταν με την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Με εμπειρία στην εύρεση συνεργατών απο το 1926 (τα πρώτα της εγκαίνια) η Δ.Ε.Θ σίγουρα έχει αποδείξει ότι ξέρει να επιλέγει τους κατάλληλους συνεργάτες για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Έτσι ήταν μεγάλη τιμή και διάκριση για το «Νοσοκόμα στο Σπίτι» όχι μονάχα να ξεκινήσει συνεργασία αλλά και να μεταφέρει την έδρα της εντός της ΔΕΘ.

Σήμερα, το Νοσοκόμα στο Σπίτι με όλο το επιτελείο της, προσφέρει περήφανα τις υπηρεσίες της σε κάθε έκθεση και εκδήλωση που πραγματοποιείται εντός της ΔΕΘ, 365 μέρες το χρόνο, φροντίζοντας για την ομαλή διεξαγωγή όλων των εκδηλώσεων και κυρίως την ασφάλεια όλων των επισκεπτών.

ΚΑΕ ΠΑΟΚ


Με ιστορία στον χώρο του μπάσκετ απο το 1928, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ έχει σίγουρα αφήσει το στίγμα της στην αθλητική πορεία της χώρας. Πρωταθλήματα, κύπελλα και αμέτρητες ξεχωριστές στιγμές έχουν χαραχτεί στις μνήμες όλων, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ όμως φροντίζει να προσφέρει όχι μόνο θέαμα αλλά και ασφάλεια. Με φιλάθλους που δίνουν το παρόν και γεμίζουν τα γήπεδα σε κάθε της αγώνα, η ομάδα λέει έμπρακτα το ευχαριστώ της με περισσότερη φροντίδα για όλους τους.

Έτσι, από το 2016, δείχνει την πλήρη εμπιστοσύνη της στο Νοσοκόμα στο Σπίτι, επιλέγοντας την ομάδα της (γιατροί και τραυματιοφορείς), να είναι σε κάθε γωνία του γηπέδου, εξασφαλίζοντας την πλήρη ασφάλεια όχι μόνο των παικτών αλλά κυρίως των οπαδών της.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ


Όντας η πρώτη τράπεζα του νεοελληνικού κράτους, με ίδρυση το 1841, η Εθνική Τράπεζα Ελλάδος χαράσει στρατηγική πορεία που επίκεντρο έχει τους πολίτες της χώρας. Έτσι φροντίζει συνεχώς να παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και λύσεις ικανές να διευκολύνουν τις ανάγκες όλων των πολιτών.

Με αυτό ως επίκεντρο απο τις αρχές του 2017, η Εθνική Τράπεζα Ελλάδος αναγνώρισε το Νοσοκόμα στο Σπίτι ως οργανισμό και επέλεξε με τη σειρά της να συνεργαστεί μαζί της για την πληρέστερη και αποδοτικότερη κάλυψη των πελατών της. Σήμερα, όλοι οι κάτοχοι λογαριασμού στην Εθνική Τράπεζα Ελλάδος μπορούν να απολαμβάνουν τις 25+ ιατρονοσηλευτικές υπηρεσίες του Νοσοκόμα στο Σπίτι στις πιο προνομιακές τιμές βάση των αναγκών τους.Επιθυμείτε και εσείς να προσφέρετε περισσότερη ασφάλεια και ιατρονοσηλευτική κάλυψη στην ομάδα, τους πελάτες ή τους οπαδούς σας;

ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

logo-new

H Ν.1 επιλογή σας για ιατρονοσηλευτική φροντίδα κατοίκον. Εποφελειθείται απο την μακροχρόνια εμπειρία, το άρτια εκπαιδευμένα ιατρικό προσωπικό, τον καινοτόμο εξοπλισμό και την ποιότητα των 25+ υπηρεσιών μας.

Copyright Νοσοκόμα Στο Σπίτι. All rights reserved.