Παρακαλώ περιμένετε...

Διαγνωστικό Τεστ για την Ανίχνευση του Κορονοϊού

menoume-asfaleis-1-960x540.jpg

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΤΕΣΤ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ COVID – 19

 

Στις πρωτόγνωρες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία του κορονοϊού στη χώρα, η ανάγκη των ανθρώπων για γρήγορη πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας χρειάζεται άμεσες, καινοτόμες, αλλά και αξιόπιστες απαντήσεις.

Όσο πλησιάζουμε προς τη χαλάρωση των μέτρων αποστασιοποίησης και περιορισμού των μετακινήσεων, αυτό που πρωτίστως χρειαζόμαστε είναι η έγκαιρη και έγκυρη μαζική διάγνωση των περιπτώσεων μόλυνσης από τον κορονοϊό COVID-19, ώστε να αποφύγουμε μια νέα διασπορά.

 

Στην πρόκληση αυτή η Εταιρεία «ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» έρχεται να απαντήσει με την εφαρμογή κατ’ οίκον τών νέων διαγνωστικών τεστ για την ανίχνευση του κορονοϊού. Το εξειδικευμένο προσωπικό της Εταιρείας μας, λαμβάνοντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας, σας επισκέπτεται στον χώρο σας και με τη λήψη αίματος από το δάκτυλο, μέσα σε δέκα λεπτά, ελέγχει την ύπαρξη ή μη των αντισωμάτων IgG και IgM 2019-nCoV στον οργανισμό.

Η έγκαιρη διάγνωση των κρυφών κρουσμάτων στην κοινότητα συνιστά επένδυση για την ασφάλεια όλων, για την προστασία των ευπαθών ομάδων, αλλά πρωτίστως για την προστασία των μελών της οικογένειάς μας.

Η επιστροφή στην κανονικότητα είναι ανάγκη και επιθυμία όλων. Πρέπει όμως να γίνει με ασφάλεια και υπευθυνότητα. Γιατί η υγεία μας είναι πολύτιμη και μόνο στα χέρια αυτών που γνωρίζουν πώς να την προστατέψουν μπορούμε να την εμπιστευτούμε.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


logo-new

H Ν.1 επιλογή σας για ιατρονοσηλευτική φροντίδα κατοίκον. Εποφελειθείται απο την μακροχρόνια εμπειρία, το άρτια εκπαιδευμένα ιατρικό προσωπικό, τον καινοτόμο εξοπλισμό και την ποιότητα των 25+ υπηρεσιών μας.

Copyright Νοσοκόμα Στο Σπίτι. All rights reserved.